Vleeschenco hamburgers

We hebben het vlees voor onze beefburgers grof gemalen en dat voel én proef je wanneer je er je tanden in zet: puur en eerlijk vlees! Grill of bak je vlees tot een kerntemperatuur tussen de 53 en 56°C voor de beste smaak.

  • Vleesch&Co Angusburger
  • Vleesch&Co Angusburger
  • Vleesch&Co Angusburger
  • Vleeschenco Schotse Hooglanderburger-XL
  • Vleesch&Co lamsburger
  • Vleeschenco Schotse Hooglanderburger-XL
  • Vleeschenco Schotse Hooglanderburger-XL
  • Vleeschenco Schotse Hooglanderburger-XL
Vleesch&Co ideal betaling
Vleesch&Co Pay.nl betaling
Vleesch&Co Paypal betaling
Vleesch&Co visa betaling
Vleesch&Co mc betaling mastercard
Vleesch&Co maestro betaling maestro

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten