• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Hamburger voor horeca

Puur natuurvlees zoals beefburger voor horeca!

Een aantal van onze producten, met als koploper wel de grootverpakking hamburger (beefburger) voor horeca, wordt bij een aantal vooruitstrevende restaurants en concepten geleverd, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld The Green House in Utrecht, winnaar van de circulariteitsprijs 2019.

Omdat wij aan vierkantsverwaarding doen, wat wil zeggen dat het hele dier van kop tot staart verwerkt wordt, gaat een relatief groot deel van het vlees in gedraaide producten en stoofvlees. Een relatief klein deel gaat naar de consument in vleespakketten die ze al dan niet zelf samenstellen.

Ik ben geïnteresseerd in de grasgevoerde natuurvlees burgers.

 

 

Onze vlees is puur natuur en gemaakt van gerijpt natuurvlees uit Nederlandse natuurgebieden. Je kent vast wel de Schotse Hooglanders of Black Angus runderen in de Schoorlse Duinen of de uitgestrekte natuurgebieden in Flevoland en Drenthe. Deze kuddes lopen daar voor de natuurlijke begrazing en om de bio-diversiteit te bevorderen. De stiertjes worden na een jaar of vier recalcitrant, en willen de baas van de kudde worden. Dat is het moment dat ze eruit worden gehaald en geslacht. Voor meer info over bijvoorbeeld Schotse Hooglanders zie hier.

Daarnaast werken we met grote kuddes Schoonebeeker heideschaap, die met name worden ingezet voor de bestrijding van Berenklauw. Dat is een, voor mensen, gevaarlijke plant die behoorlijke brandblaren kan veroorzaken. Tevens worden de kuddes onder leiding van een hele herder met hond, ingezet voor tekenbestrijding.

Het vlees van deze grasgevoerde dieren is ontzettend (h)eerlijk. Met name als het gegrild wordt op open vuur, in een Josper of KOPA, een Big Green Egg of andere kamado zijn ze op z’n allerlekkerst.

Hamburgers zijn hot!

Onze specialisatie is de welbekende hamburger, worden als  natuurburger, Angusburger, Schotse Hooglanderburger of wildburger aan onze klanten geleverd. Wij spreken liever over beefburgers, omdat hamburgers een associatie met de grote ketens oproepen. Zelfs bij McDonalds verkopen ze een Angusburger…

Onze producten zijn echt van een andere klasse, en bestaan voor 99,8% uit Nederlands natuurvlees met alleen maar wat biologische kruiden, specerijen en zeezout. Ze bevatten absoluut geen e-nummers of andere additieven. Net als al ons andere vlees.

De Schotse Hooglander burger is iets meer gekruid, de Black Angus versie heeft met minder kruiding een hele goede vleessmaak.

Voor wat meer informatie check onze consumentenpagina. Uiteraard gelden voor horeca andere prijzen voor grootverpakking. Hiervoor werken we met staffels, die we graag met je bespreken.

De hamburgers worden, op ons recept met eigen kruiden, bij een specialistische slagerij gemaakt die  geheel HACCP gecertificeerd werkt, en dan per stuk vacuüm verpakt. Daarna worden ze direct in de shockvriezer diepgevroren. Zo kan je altijd precies ontdooien wat je nodig hebt. En kom je er toch een paar tekort, dan zijn ze in een bak koud water binnen 15 minuten ontdooit.

We laten onze batches beefburgers regelmatig testen op Salmonella en E-Coli, waarmee we altijd ruimschoots onder de norm blijven.

Standaardgewichten

De hamburger voor horeca zijn standaard te verkrijgen in 100 gram, 160 gram, 180 gram en 200 gram. Zowel in de Black Angus als de Schotse Hooglander versie.

Wil je liever een andere maat, dan valt dit altijd te bespreken. Zo maken we voor bepaalde klanten ook een 125 gram en een 150 gram versie.

Waar we geen aanpassingen aan doen is aan de maalgraad, de vlees/vet verhouding, de gebruikte kruiden en de kwaliteit. Deze zijn door middel van uitgebreide testen en smaakpanels zo bepaald, en leiden tot de consistente kwaliteit die we zo kunnen waarborgen.

We leveren de grootverpakking hamburger voor horeca, afhankelijk van de maat, per 100 (de 100 grams) of 50 stuks (andere maten) in een doos.

Andere margemakers

Naast de hamburger voor horeca, die een mogelijkheid zijn om makkelijk veel volume weg te zetten, leveren we droge worsten, saucijzen, bio saucijzenbroodjes, braadworst in verschillende variaties aan de horeca. Denk hierbij aan venkelworst of traditionele saucijzen. Alles eigen recept, of in samenspraak met de chef ontwikkeld, met minimale toevoeging van kruiden en specerijen. Altijd zonder e-nummers, glutenvrij en van grasgevoerd natuurvlees.

En stoofvlees van Black Angus en Schotse Hooglander runderen of van de Schoonebeeker heideschapen om de prachtigste stoofschotels mee te maken.

Ook hebben we een pakket geheel unieke droge bierworsten in het assortiment. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de Morebeer groep van bieroloog Peter van der Arend, eigenaar van een viertal speciaalbier cafe’s in Amsterdam.

Heel blij zijn we met de toevoeging van een aantal fantastische Schipholgans producten, die we exclusief in het assortiment hebben. We hebben onder andere Bitterballen, croquetten en gerookte ganzenborst. Speciaal voor horeca in grootverpakking. Check ze hier.

Interesse?

Heb je een restaurant, hotel, (eet)cafe, kroeg, foodtruck, gastrobar, snackbar of catering en zoek je echt iets speciaals? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Met onze Nederlandse natuurproducten met een verhaal, de circulaire gedachte en de hoge kwaliteit  kan je je heel goed onderscheiden van je concurrent. Voor de horeca werken we met volume staffels op basis van afname. We komen er graag met je over praten.

Contact ons hier, of bel Bauke op 06-28536076 voor een afspraak. Dan nemen we in ieder geval wat proefexemplaren van onze hamburgers voor je mee.