Privacy Verklaring

Contactgegevens

 

Vleeschenco.nl
Onderdeel van Natuurlijk Vleespakket BV
Zondaghof 8
1335 LC Almere

 

Voor vragen of opmerkingen mail naar welkom@vleeschenco.nl

 

Kvk nummer 66220750
BTW nummer NL856448904B01

Algemeen

 

Vleesch & Co is de merknaam van Natuurlijk Vleespakket BV (Kamer van Koophandel nr 66220750), hierna te noemen Vleesch & Co.

Vleesch & Co verleent hierbij toegang tot de website en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die gemaakt en eigendom zijn van Vleesch & Co, haar marketingbureau of door derden zijn aangeleverd.

Vleesch & Co behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

 

Vleesch & Co doet haar uiterste best de hoogstaande kwaliteit aan te bieden die verwacht mag worden op basis van de inhoud op de website. De op vleeschenco.nl aangeboden inhoud wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie. De tekst, foto’s en inhoud kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Vleesch & Co.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de vleeschenco.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten.

Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

 

Auteursrechten

 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Vleesch & Co of haar marketingbureau en haar licentiegevers. De inhoud van de vleeschenco.nl is auteursrechtelijk beschermd d.m.v. copyrights

 

Privacyverklaring Vleesch & Co

 

Vleesch & Co is een merk van Natuurlijk Vleespakket BV, deze is gevestigd aan Zondaghof 8, 1335 LC Almere, te bereiken via telefoon nummer +31628536076 en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bauke van der Veen is de Functionaris Gegevensbescherming van Vleesch & Co, hij is te bereiken via bauke@vleeschenco.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Vleesch & Co verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Welke Persoonsgegevens verwerken wij:

 

– Voor-, en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze   website aan te maken
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via welkom@vleeschenco.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

 

Vleesch & Co verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of recepten
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Vleesch & Co verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

 

Vleesch & Co neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Vleesch & Co) tussen zit. Vleesch & Co gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
WordPress Website template: WordPress.com.
Byte: Webhosting: https://www.byte.nl.
Onze hosting en website is beveiligd met een SSL certificaat.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Vleesch & Co bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

– Personalia               > Bewaartermijn 1 jaar > voor bezorging van en communicatie over bestellingen, en het eventueel oplossen van vragen en klachten

Aangemaakt profiel > tot uitschrijving > voor het sturen van relevante informatie over recepten, nieuwbrieven, acties, en aanbiedingen.
– Persoons en NAW gegevens > Bewaartermijn 7 jaar> verplicht voor belastingdienst
– Bankrekening en bestelbedrag > Bewaartermijn 7 jaar > verplicht voor belastingdienst

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Vleesch & Co verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Vleesch&Co blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

 

Vleesch & Co gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Vleesch & Co gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

 

Cookie: Facebook
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Vleesch & Co en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar welkom@vleeschenco.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Vleesch & Co wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

 

Vleesch & Co neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via welkom@vleeschenco.nl

 

©2018 – Vleeschenco.nl