• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Gourmetten

Gourmetten is leuk en gezellig, maar dan wel graag met puur en (h)eerlijk vlees. En wat is er nu lekkerder dan natuurvlees uit Nederland? Ons gourmet vlees komt uitsluitend van blije dieren die leven, eten, spelen en scharrelen zoals de natuur dat bedoeld heeft. Zoals de Schotse Hooglanders van de Schoorlse Duinen, en zwijntjes rechtstreeks van de Veluwe! Lokaal, duurzaam en eerlijk.

Filter

Gourmet vlees bestellen? In 2 dagen bevroren in huis

Gourmet vlees online bestellen van gelukkige dieren is makkelijker dan ooit dankzij Vleesch&Co. Je weet namelijk precies waar ons gourmet vlees vandaan komt en hoe de dieren hebben geleefd. Want gourmetten met vlees van blije dieren uit de natuur smaakt zoveel beter! Wij leveren gourmet vlees en gourmet pakketten door heel Nederland en Belgisch Vlaanderen in speciale koelboxen met vrieselementen. Jij regelt de gasten, wij regelen het lekkerste en eerlijkste vlees.

Gourmetten met gourmet vlees uit de natuur

Heb je al eens echt natuurvlees geproefd? Want geloof ons wanneer we zeggen dat je dan nooit meer anders wilt. Het stressvrije bestaan en natuurlijke dieet van de dieren zorgt namelijk voor gezond, mager en smaakvoller vlees. Bij Vleesch&Co zetten we ons in voor een betere wereld door eerlijk vlees beschikbaar te maken van dieren die een goed leven hebben gehad.

Ons gourmet vlees komt uitsluitend van Nederlandse dieren. Zoals de Schotse Hooglanders en Aberdeen Angus runderen uit bekende natuurgebieden en het Veluwse scharrelvarken van boer Jarno. Dieren moeten gewoon dier kunnen zijn en niet opgesloten zitten in kleine ruimtes waar ze zo snel mogelijk moeten groeien. Nee, dit moet en kan anders. Niet alleen omdat het beter smaakt en gezonder is, maar omdat we zo samen de biodiversiteit helpen, het CO2-probleem oplossen en de wereld beter maken voor volgende generaties.

Gourmet vlees bestellen bij Vleesch&Co

Bij Vleesch&Co kies je zelf je favoriete gourmet vlees uit. Wat dacht je van de overheerlijke chipolataworstjes, helemaal vrij van onnodige toevoegingen! Of de rundershoarma gemaakt van reepjes malse kogelbiefstuk pittig gekruid met onder andere biologische komijn, koriander en gember. Heerlijk met een zelfgemaakte verfrissende yoghurtsaus met yoghurt, knoflook, zeezout en citroensap. Kun je niet kiezen uit al dat lekkers? Ga dan voor ons zorgvuldig samengestelde luxe gourmet pakket voor 4 personen of het gourmet pakket voor 5 personen. Dan zorgen wij voor de mooiste stukken natuurvlees voor een geslaagde gourmetavond.