Inspiratie
Beefburgers met Chimichurri
VOOR DE CHIMICHURRI hak je een gepelde ui, half teentje knoflook, half bosje...
Ossobuco ala Milanese
Ossobuco ala Milanese van onze natuurvlees schenkel is een makkelijk recept voor één...
Verschillen tussen graan gevoerd en grasgevoerd vlees
De smaak van vlees is voor een groot gedeelte afhankelijk hoe het dier...
Simpele Sukadelappen
Kruid de sukadelappen met peper en zout. Verwarm ondertussen de oven voor op...
Picanha van de barbecue
Laat je stuk picanha op kamertemperatuur komen. Snijd met een scherp mes de...
Bruschetta rundersaucijs
Zet een pannetje met warm water op om de saucijzen in te wellen....
Dubbel gegrilde bavette
VOOR DE CHIMICHURRI Begin met het snipperen van de ui. Het liefst met...
Tagliata van liesstukje
Tagliata Tagliata is een Italiaanse serveerwijze, waarbij het vlees (de steak) kort wordt...