• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Biologisch vlees bestellen bij Vleesch & Co

Biologisch vlees bestellen is de betere keuze voor jezelf en de planeet. Biologische boeren houden rekening met de omgeving en dierenwelzijn. Zo beschikken de dieren over een grotere leefruimte en krijgen ze niet preventief antibiotica toegediend. Bovendien ervaren dieren van biologische boeren minder stress door de grotere leefruimte wat de kwaliteit en smaak van het biologische vlees ten goede komt. Kies jij bewust?

Ontdek het biologische vlees assortiment van Vleesch & Co!

Categorieën

Kies het dier en vind alle bijbehorende vleessoorten. Of ontdek onze zorgvuldig samengestelde vleespakketten voor iedere gelegenheid.

Biologisch vlees van blije dieren bestellen

Ga je online biologisch vlees kopen, dan wil je natuurlijk wel weten dat de dieren echt een goed leven hebben gehad. Wij stellen zeer hoge eisen aan de boeren met wie wij samenwerken. Vleesch & Co streeft naar een betere planeet en een eerlijke vleesindustrie. En voor ons staat dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Daarom werken wij niet zomaar samen met iedere boer maar enkel met boeren met een écht goed verhaal. Zoals bijvoorbeeld ons biologische kippenvlees! Ons biologische kippenvlees komt van pluimveebedrijf de Lankerenhof. Hier produceren ze met name biologische eieren, totdat ze op een dag meer eten dan leggen. Maar tot die tijd mogen ze dus heerlijk in alle vrijheid rondscharrelen, zowel binnen als buiten op de boerderij.

Kun je bij ons ook biologisch vlees bestellen van rund? Hoewel al onze kuddes aan de vijf vrijheden voldoen zoals opgesteld voor dierenwelzijn, hebben we de bewuste keuze gemaakt om geen lid te zijn van het Beter Leven Keurmerk. Waarom? Simpel. Onze dieren hebben sowieso al een beter leven dan welke runderen in Nederland dan ook. Onze kuddes leven namelijk in Nederlandse natuurparken waar ze bijdragen aan de instandhouding ervan. Ze zijn dus niet gefokt voor hun melk of om te eindigen als vlees. Ook vinden wij de investering in het keurmerk en druk op de administratie niet zoveel toevoegen. Daarom bieden wij ons vlees aan als grasgevoerd natuurvlees, waarvoor wij als eerste in de EU een certificaat hebben. Dat het dier met liefde is behandeld en het milieu daarbij niet is belast vinden wij belangrijker. Daarentegen zijn de natuurgebieden waar onze kuddes lopen wél SKAL gecertificeerd en dus biologisch.

Lees ook het fantastische verhaal van het Veluwse scharrelvarken van biologische varkensboer Jarno.

Online biologisch vlees bestellen doe je snel en eenvoudig bij Vleesch & Co

Biologisch vlees bestellen was nooit eerder zo eenvoudig. Je hoeft er niet eens de deur meer voor uit! Heb jij binnenkort een gezellige barbecue in de agenda staan en wil je biologisch BBQ vlees kopen? Je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van jouw bevroren vlees levering aan huis. Of wat dacht je van biologische chorizo bij de borrel komend weekend? Dat is pas genieten met een echt goed gevoel! En maak je binnenkort weer een grote pan krachtige kippenbouillon of een (h)eerlijke kippenragout? Dan is onze biologische soepkip, ook wel de ‘SouperHen’, hiervoor zeer geschikt. Van de biologische slager online die verder kijkt dan alleen een keurmerk.

Biologisch vlees bestellen?

Eenvoudiger dan ooit biologisch vlees bestellen van dieren die écht een goed leven hebben gehad? Maak de betere keuze voor jezelf en de planeet met gezond en lekker biologisch vlees van Vleesch & Co. Bestel je biologisch vlees bij ons dan weet je zeker dat je vlees bestelt van echt blije dieren. Want wij verkopen alleen vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijk leven hebben gehad. Samen gaan we voor een betere, gezondere en duurzame wereld.

Ontdek nu het uitgebreide assortiment van Vleesch & Co.

Wat vinden onze klanten?

Prima vlees voor een schappelijke prijs, volgens afspraak bezorgd.

Al verschillende keren vlees besteld. Van welk dier dan ook; het is allemaal bijzonder smaakvol en kwalitatief dik in orde. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bezorging conform afspraak met een mail een uur van te voren en een telefoontje 5 minuten voor levering. Alles wordt stijf bevroren [...]
- Zwolle

Dankbaar

Doordat deze dieren vrij in de natuur leven is de energetische waarden hoog. Ze zorgen voor de biodiversiteit en worden dus niet alleen gehouden voor de slacht. Ander vlees heeft een lagere energetische trilling en kan ik niet eten.
- Wassenaar

Volgens verwachting!

Prima kwaliteit! Goede service!
- Zoetermeer

Ossobuco Milanese 2 x niet geleverd

Eerste keer dacht ik dat ik me vergist had. de tweede bestelling heeft mijn vrouw aangenomen en in de vriezer gelegd. Toen ik de ossobuco zocht trof ik opnieuw runderschenkel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je reactie. Dan is toch het juiste geleverd. Ossobuco is precies hetzelfde als runderschenkel. Maar dan de Italiaanse naam. Zoals ook uitgelegd op onze site bij dit product.

- Den Haag

Dit is pas een runder rookworst!

Ik zoek al jaren naar een ambachtelijk gemaakte smaakvolle runder rookworst. Deze heb ik nu eindelijk gevonden. Dit is vakwerk!
- Rotterdam
423 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10