• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Black Angus burger met authentieke natuurvlees smaak

Met de Black Angus burger van Vleesch & Co steel jij de spotlight tijdens je volgende BBQ. Want wat smaakt er nou beter dan een Black Angus burger met de authentieke smaak van natuurvlees? Afkomstig van de beroemde Black Angus koe uit Nederlandse natuurparken. Hier genieten ze volop van gevarieerd voedsel als gras, bloempjes en kruiden en dat proef je terug in het vlees!

Ontdek het Vleesch & Co Black Angus burger assortiment, in ieder formaat verkrijgbaar.

Categorieën

Kies het dier en vind alle bijbehorende vleessoorten. Of ontdek onze zorgvuldig samengestelde vleespakketten voor iedere gelegenheid.

Het bijzondere verhaal van de Black Angus koe

De Black Angus is een hoornloos koeienras dat in Schotland werd gefokt door Hugh Watson die leefde van 1787 tot 1865. Tegenwoordig is het een van de populairste koeienrassen wereldwijd vanwege hun zelfredzaamheid en hoogwaardige spiergehalte. De Black Angus koe groeit prima op schrale gronden en hoeft dan ook vrijwel nooit bijgevoerd te worden. Een strenge winter uitgezonderd, dan krijgen ze alleen biologisch kruidenhooi bijgevoerd. Maar dit komt in Nederland maar weinig voor. Het vlees van de Black Angus koe bevat een mooie dooradering, ook wel intramusculair vet genoemd. Dit resulteert in fantastisch mals en smaakvol vlees dat niet uitdroogt op hoge temperaturen.

Onze Black Angus runderen grazen uitsluitend in Nederlandse gebieden met een SKAL certificering. Ze worden dus niet gehouden op landbouwgrond of voor hun melk of vlees. Hiermee dragen we bij aan meer biodiversiteit en de instandhouding van de Nederlandse natuur.

Black Angus burger bakken

De Black Angus burger bakken is eigenlijk vrij eenvoudig. Door de geweldige vet dooradering blijft het vlees mals en sappig als je hem medium bakt. Omdat de Black Angus burger van zichzelf al een heerlijke smaak heeft, heb je niet veel meer nodig dan een snufje biologische kruiden en Keltisch zeezout. De Black Angus burger bakken doe je met een grillpan of koekenpan. Haal ze ongeveer een uur van te voren uit de koeling en zorg dat de pan goed heet is. Bak ze zoals je een steak zou bakken en streef naar een kerntemperatuur van 53 tot 56 graden Celsius. De binnenkant is dan mooi rosé. Denk erom dat je niet in de burgers prikt, dan loopt namelijk het vocht eruit wat ten koste gaat van de sappigheid. Laat de Black Angus burger nog even rusten in aluminiumfolie en ze kunnen uitgeserveerd worden.

Black Angus burger kopen?

Black Angus burger kopen met de authentieke natuurvlees smaak? Bij Vleesch & Co bestel je puur en eerlijk vlees van echt blije dieren die een goed leven hebben gehad. Hiermee streven we naar een duurzame wereld en meer biodiversiteit. Bovendien is grasgevoerd natuurvlees hoger in Omega 3-vetzuren, een win voor jouw gezondheid.

Sluit je aan bij onze missie en bestel malse, sappige Black Angus burgers in onze webshop of ontdek de rest van het Black Angus vlees assortiment. Dan leveren wij ze bevroren bij jou aan de deur.

Wat vinden onze klanten?

Prima vlees voor een schappelijke prijs, volgens afspraak bezorgd.

Al verschillende keren vlees besteld. Van welk dier dan ook; het is allemaal bijzonder smaakvol en kwalitatief dik in orde. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bezorging conform afspraak met een mail een uur van te voren en een telefoontje 5 minuten voor levering. Alles wordt stijf bevroren [...]
- Zwolle

Dankbaar

Doordat deze dieren vrij in de natuur leven is de energetische waarden hoog. Ze zorgen voor de biodiversiteit en worden dus niet alleen gehouden voor de slacht. Ander vlees heeft een lagere energetische trilling en kan ik niet eten.
- Wassenaar

Volgens verwachting!

Prima kwaliteit! Goede service!
- Zoetermeer

Ossobuco Milanese 2 x niet geleverd

Eerste keer dacht ik dat ik me vergist had. de tweede bestelling heeft mijn vrouw aangenomen en in de vriezer gelegd. Toen ik de ossobuco zocht trof ik opnieuw runderschenkel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je reactie. Dan is toch het juiste geleverd. Ossobuco is precies hetzelfde als runderschenkel. Maar dan de Italiaanse naam. Zoals ook uitgelegd op onze site bij dit product.

- Den Haag

Dit is pas een runder rookworst!

Ik zoek al jaren naar een ambachtelijk gemaakte smaakvolle runder rookworst. Deze heb ik nu eindelijk gevonden. Dit is vakwerk!
- Rotterdam
423 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10