Black Angus burger bakken
De Black Angus burger bakken is eigenlijk vrij eenvoudig. Door de geweldige vet dooradering blijft het vlees mals en sappig als je hem medium bakt. Omdat de Black Angus burger van zichzelf al een heerlijke smaak heeft, heb je niet veel meer nodig dan een snufje biologische kruiden en Keltisch zeezout. De Black Angus burger bakken doe je met een grillpan of koekenpan. Haal ze ongeveer een uur van te voren uit de koeling en zorg dat de pan goed heet is. Bak ze zoals je een steak zou bakken en streef naar een kerntemperatuur van 53 tot 56 graden Celsius. De binnenkant is dan mooi rosé. Denk erom dat je niet in de burgers prikt, dan loopt namelijk het vocht eruit wat ten koste gaat van de sappigheid. Laat de Black Angus burger nog even rusten in aluminiumfolie en ze kunnen uitgeserveerd worden.
Black Angus burger kopen?
Black Angus burger kopen met de authentieke natuurvlees smaak? Bij Vleesch & Co bestel je puur en eerlijk vlees van echt blije dieren die een goed leven hebben gehad. Hiermee streven we naar een duurzame wereld en meer biodiversiteit. Bovendien is grasgevoerd natuurvlees hoger in Omega 3-vetzuren, een win voor jouw gezondheid.
Sluit je aan bij onze missie en bestel malse, sappige Black Angus burgers in onze webshop of ontdek de rest van het Black Angus vlees assortiment. Dan leveren wij ze bevroren bij jou aan de deur.
Reactie van het bedrijf
Dank voor je reactie. Dan is toch het juiste geleverd. Ossobuco is precies hetzelfde als runderschenkel. Maar dan de Italiaanse naam. Zoals ook uitgelegd op onze site bij dit product.