• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Natuurvlees kopen bij Vleesch & Co

En niet zomaar natuurvlees, maar van dieren rechtstreeks uit Nederlandse natuurgebieden! Ons natuurvlees is als eerste in Europa gecertificeerd grasgevoerd en komt van echt blije dieren. Zoals de Schotse Hooglanders en Black Angus runderen die heerlijk rondbanjeren in ruige gebieden en kruidige heidevelden zoals het Fochteloërveen en de Schoorlse Duinen. Hiermee kies je voor dierwelzijn maar ook voor je eigen gezondheid. Grasgevoerd natuurvlees bevat namelijk meer onverzadigde vetzuren. Dat is toch fantastisch?

Natuurvlees kopen kan nu eenvoudiger dan ooit, namelijk gewoon online! Ontdek echt Nederlands grasgevoerd natuurvlees van Vleesch & Co.

Categorieën

Kies het dier en vind alle bijbehorende vleessoorten. Of ontdek onze zorgvuldig samengestelde vleespakketten voor iedere gelegenheid.

Natuurvlees Nederland, van echt blije dieren

Bij Vleesch & Co verkopen niet zomaar grasgevoerd natuurvlees. Wij streven naar een betere wereld waarin we duurzamer leven en samen het CO2-probleem oplossen. Daarom kiezen we onze dieren zorgvuldig uit. Zo hebben gekozen voor Schotse Hooglanders uit kuddes die een unieke taak vervullen; namelijk het beheren en onderhouden van Nederlandse natuurgebieden. De prachtige runderen met lange haren en grote horens worden niet gefokt voor vlees, maar om bij te dragen aan een gezonde bodem en biodiversiteit. De Schotse Hooglanders leven een langer en gelukkiger leven dan runderen in de veehouderij.

Het stressloze bestaan en het natuurlijke dieet geeft een extra smaakdimensie aan het vlees. Bovendien heeft het natuurvlees van Schotse Hooglanders een lager cholesterolgehalte dan andere soorten rundvlees. Grasgevoerd natuurvlees is het lekkerste en gezondste vlees voor al je gerechten!

Meer lezen over de gezondheidsvoordelen van grasgevoerd natuurvlees? Je leest het hier. Of lees het bijzondere verhaal van de Schotse Hooglanders en Black Angus runderen.

Natuurvlees of biologisch vlees?

Biologisch vlees moet voldoen aan de vijf vrijheden zoals opgesteld voor dierwelzijn. Onze kuddes voldoen hieraan. Desondanks hebben wij de bewuste keuze gemaakt om geen lid te worden van het Beter Leven Keurmerk. Waarom niet? Wij wéten dat onze dieren een beter leven hebben gehad. Onze kuddes leven namelijk niet op landbouwgrond en worden niet gehouden voor hun melk of vlees. Nee, onze Schotse Hooglanders en Black Angus runderen leven zoals de natuur het bedoeld heeft. Ze krijgen hooguit biologisch kruidenhooi of kuilgras bijgevoerd tijdens schaarste in een strenge winter. Er komt dus geen tarwe, maïs of soja aan te pas.

Natuurvlees kopen?

Grasgevoerd natuurvlees kopen kan gewoon online! Bij Vleesch & Co hebben we een ruim assortiment van gecertificeerd grasgevoerd natuurvlees van blije dieren uit Nederlandse natuurparken. Het gezondste en smakelijkste natuurvlees, en dat proef je bij iedere hap!

Lees hier meer over kernwaarden en visie en sluit je aan bij onze missie. Samen gaan we voor een betere, gezondere en duurzame wereld.

Wat vinden onze klanten?

Prima vlees voor een schappelijke prijs, volgens afspraak bezorgd.

Al verschillende keren vlees besteld. Van welk dier dan ook; het is allemaal bijzonder smaakvol en kwalitatief dik in orde. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bezorging conform afspraak met een mail een uur van te voren en een telefoontje 5 minuten voor levering. Alles wordt stijf bevroren [...]
- Zwolle

Dankbaar

Doordat deze dieren vrij in de natuur leven is de energetische waarden hoog. Ze zorgen voor de biodiversiteit en worden dus niet alleen gehouden voor de slacht. Ander vlees heeft een lagere energetische trilling en kan ik niet eten.
- Wassenaar

Volgens verwachting!

Prima kwaliteit! Goede service!
- Zoetermeer

Ossobuco Milanese 2 x niet geleverd

Eerste keer dacht ik dat ik me vergist had. de tweede bestelling heeft mijn vrouw aangenomen en in de vriezer gelegd. Toen ik de ossobuco zocht trof ik opnieuw runderschenkel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je reactie. Dan is toch het juiste geleverd. Ossobuco is precies hetzelfde als runderschenkel. Maar dan de Italiaanse naam. Zoals ook uitgelegd op onze site bij dit product.

- Den Haag

Dit is pas een runder rookworst!

Ik zoek al jaren naar een ambachtelijk gemaakte smaakvolle runder rookworst. Deze heb ik nu eindelijk gevonden. Dit is vakwerk!
- Rotterdam
423 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10