• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Slager online voor grasgevoerd natuurvlees

Geef jij om onze planeet en dierwelzijn? Vleesch en Co is jouw slager online voor puur en eerlijk grasgevoerd natuurvlees. Ons vlees komt van biologisch gecertificeerde kuddes uit Nederlandse natuurgebieden. Deze kuddes leven een langer en gelukkiger leven en smullen van al het lekkers dat de natuur te bieden heeft: gras, bloempjes en heerlijke kruiden. Dit resulteert in smaakvoller en gezonder vlees. Bovendien draag je hiermee bij aan duurzaamheid en biodiversiteit. Dat is pas genieten bij elke hap!

Ontdek puur en eerlijk Nederlands grasgevoerd natuurvlees van online slager Vleesch & Co.

Categorieën

Kies het dier en vind alle bijbehorende vleessoorten. Of ontdek onze zorgvuldig samengestelde vleespakketten voor iedere gelegenheid.

Jouw slager online met écht een bijzonder verhaal

Vleesch & Co is de slager online voor vlees van dieren met een bijzondere achtergrond. Wij willen weten waar onze dieren vandaan komen en hoe zij hebben geleefd. Op deze manier streven wij als slager online naar een duurzame planeet waarin we samen het CO2-probleem oplossen. Neem bijvoorbeeld de Schotse Hooglanders en Black Angus runderen! De imposante runderen leven in Nederlandse natuurgebieden waar ze bijdragen aan de instandhouding van de prachtige natuur. Ze leven een langer en gelukkiger leven en dat proef je direct terug in het vlees. Het stressvrije bestaan en natuurlijke dieet heeft namelijk invloed op de uiteindelijke smaak en kwaliteit. Als je dit eenmaal geproefd hebt wil je nooit meer anders. Bovendien is natuurvlees lager in cholesterol, een win voor je gezondheid!

Lees meer over de gezondheidsvoordelen van grasgevoerd natuurvlees van Vleesch & Co, de eerlijkste slager online!

Is Vleesch & Co een biologische slager?

Vleesch & Co is de slager online verschillende soorten biologisch vlees, zoals het kippenvlees van onze biologische pluimveehouder en varkensvlees van het Veluwse scharrelvarken. Ondanks dat wij ervoor hebben gekozen om niet het Beter Leven Keurmerk te dragen, voldoet ons vlees aan de vijf vrijheden voor dierwelzijn. Waarom dragen we dan niet dit keurmerk? Dit is een bewuste keuze. Wij weten namelijk precies waar ons vlees vandaan komt. Van dieren die écht een goed leven hebben gehad. Biologisch supermarkt vlees komt van dieren die leven in gevangenschap. Ondanks dat deze dieren een beter leven leiden, kan het niet op tegen het vrije bestaan van onze dieren. Daarmee is Vleesch en Co geen 100% biologische slager, maar wel jouw slager online voor het (h)eerlijkste natuurvlees van Nederland.

Online vlees bestellen? Slager Vleesch & Co heeft pas écht (h)eerlijk vleesch!

Wat bestel jij bij de eerlijkste slager online? BBQ vlees of het pronkstuk voor het etentje met vrienden of familie? Vleesch & Co is jouw slager online voor puur en eerlijk grasgevoerd natuurvlees van echt blije dieren. Met elkaar streven we naar een betere en gezondere wereld. Sluit jij je aan bij onze missie? Ga direct naar onze webshop en haal jouw (h)eerlijke stuk vleesch in huis. Bevroren geleverd bij jou aan deur!

Wat vinden onze klanten?

Prima vlees voor een schappelijke prijs, volgens afspraak bezorgd.

Al verschillende keren vlees besteld. Van welk dier dan ook; het is allemaal bijzonder smaakvol en kwalitatief dik in orde. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bezorging conform afspraak met een mail een uur van te voren en een telefoontje 5 minuten voor levering. Alles wordt stijf bevroren [...]
- Zwolle

Dankbaar

Doordat deze dieren vrij in de natuur leven is de energetische waarden hoog. Ze zorgen voor de biodiversiteit en worden dus niet alleen gehouden voor de slacht. Ander vlees heeft een lagere energetische trilling en kan ik niet eten.
- Wassenaar

Volgens verwachting!

Prima kwaliteit! Goede service!
- Zoetermeer

Ossobuco Milanese 2 x niet geleverd

Eerste keer dacht ik dat ik me vergist had. de tweede bestelling heeft mijn vrouw aangenomen en in de vriezer gelegd. Toen ik de ossobuco zocht trof ik opnieuw runderschenkel.

Reactie van het bedrijf

Dank voor je reactie. Dan is toch het juiste geleverd. Ossobuco is precies hetzelfde als runderschenkel. Maar dan de Italiaanse naam. Zoals ook uitgelegd op onze site bij dit product.

- Den Haag

Dit is pas een runder rookworst!

Ik zoek al jaren naar een ambachtelijk gemaakte smaakvolle runder rookworst. Deze heb ik nu eindelijk gevonden. Dit is vakwerk!
- Rotterdam
423 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10