Vleesch&co ossenstaart logo

Ossenstaart

touwBeschrijving

Ossenstaart , door de hoeveelheid gelatine en de fraai gevormde structuur geeft het veel smaak af. Het is vooral bekend om een bouillon van te trekken als basis voor een krachtige ossenstaartsoep. Ook kan je van dit vlees de meest geweldige ragout maken, als basis voor kroketten, bitterballen of gewoon op een goede toast.

touw

Welk deel van de koe

De staart van de koe, maar dan in stukken gesneden

touw

Smaak & structuur

het komt in de buurt van sukade, maar met een andere smaak twist.

touwBeste bereiding

eerst in de pan of oven aanbraden, en dan stoven voor minstens 8 uur.

touw

Ideale kerntemperatuur

85 °C

touw

  • Vleeschenco OssenstaartUitverkocht

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten