Kook de eieren 6 minuten, zodat het geel net niet meer vloeibaar is. Koel ze in een kom koud water. Pel ze als ze goed koud zijn. Punt de bonen, en kook ze in 6 minuten beetgaar. Spoel daarna goed af met koud water. Hierdoor blijft de frisse kleur bewaard.
Voor de dressing meng je de honing, mosterd en citroensap in een kom, en met een garde of vork flink kloppen. Het wordt een dikke emulsie. Giet voorzichtig een beetje olie erbij, en klop weer goed door. Herhaal dit een paar keer tot je de smeuigheid van een mayonaise hebt. Meng dan de yoghurt er door.
Was de veldsla en snijd het kontje van de witlof zodat je bladeren los zijn. Meng door elkaar in een mooie slakom. Snijd de komkommer overlangs doormidden, en snijdt met een theelepel langs de zaadlijst aan beide kanten. Gooi de zaadlijst weg. Snijd dan 1/2 cm dikke plakjes van de komkommer. Was de radijzen en het loof goed. Snijd de radijzen in vieren. Snijd het loof grof en meng door de veldsla.
Grillen
Zet de grillpan op je fornuis en laat vervolgens heet worden. Besprenkel je brood met olijfolie, en rooster in de grillpan aan beide zijden tot er mooie grillstrepen opstaan en het brood goudbruin kleurt. Haal uit de pan en leg op een rooster of plank (dan kan het vocht weg). Haal de schil van een teentje knoflook en rasp dit teentje over het brood.
Meng de salade, komkommer en de helft van de sperziebonen door elkaar. Doe tweederde van de dressing erover, en meng met een slabestek of je handen. Verdeel de rest van de sperziebonen en de radijs erover. Snijd de eieren in vieren en verdeel over de salade. Lepel de rest van dressing over je salade. Grill nu de worstjes in 4 minuten aan alle kanten gaar in je grillpan. Snijd doormidden, en leg op de salade.
Serveer met het gegrilde brood.