Kruid de sukadelappen met peper en zout. Verwarm ondertussen de oven voor op 90°C. Zet je braadpan op het vuur, en smelt daarin een pakje boter en een flinke scheut olijfolie. Braad de sukade aan beide zijden bruin op een hoog vuur.
Draai het vuur lager en voeg vervolgens de azijn, wijn, laurierblaadjes, jeneverbessen en de kruidnagels toe. Zorg dat het vlees onder het vocht staat, en desgewenst kan je nog wat water of bouillon toevoegen. Zet de pan dan met een deksel in de oven voor minimaal 6 uur. Proef af en toe of het vlees zacht genoeg is, want het moet goed zacht zijn. Laat het anders  nog een uurtje (of twee) langer in de oven staan.
Serveer de sukadelappen met gebakken aardappelen en daarnaast een simpele salade van veldsla en de beste tomaten die je krijgen kunt. Maak met limoen, olijfolie, een beetje zout en peper een dressing en schenk dit erover.
Eet het lekker puur!