• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Beefburgers

Van Black Angus burgers tot malse burgers van lam of Veluws wild. Burgers van Vleesch&Co komen van dieren rechtstreeks uit Nederlandse natuurparken, en eten en leven daar zoals het ooit bedoeld was. Dus geen granen of soja waardoor ze sneller groeien, maar verse grassen, kruiden en bloemetjes waar ze blij en gezond van worden. Voeg daar nog een beetje liefde, biologische kruiden en specerijen aan toe en je burgers zijn een beleving an sich!

Filter

Burgers kopen? In 2 dagen bevroren in huis!

Black Angus burgers bestellen? Of toch liever de lamsburgers of wildburgers? 100% puur en eerlijk, glutenvrij en van echt Nederlands natuurvlees. Vleesch&Co burgers kopen doe je niet alleen voor eigen gezondheid, maar ook voor een eerlijke vleesindustrie en betere wereld. We leveren onze burgers door heel Nederland en delen van Belgisch Vlaanderen. Bevroren en wel tot aan je voordeur!

Black Angus burgers

We maken onze beefburgers van grasgevoerd vlees. Dat betekent dat ze afkomstig zijn van gecertificeerd grasgevoerde kuddes. Deze kuddes bestaan uit onder andere Black Angus runderen die gewoon bij ons in de Nederlandse natuur rondbanjeren. Hier worden de dieren niet gehouden voor hun vlees, maar voor het vervullen van een unieke taak: het creëren van biodiversiteit en onderhouden van het gebied. Met als resultaat? De meest smaakvolle Black Angus burgers die je ooit geproefd hebt!

De dieren leven namelijk een stressvrij bestaan en eten allemaal grassen, bloemetjes en kruiden. Dit maakt het natuurvlees een stuk gezonder en voegt het een bijzondere smaakdimensie toe waar geen supermarktburger tegenop kan. De burgers hebben dan ook nog maar weinig nodig om ze goed te laten smaken. Enkel een liefdevolle bereiding.

BBQ burgers van het Heidelam of Veluws wild?

Dat is pas echt uniek! Naast de fantastische beefburgers hebben ook lamsburgers en wildburgers in ons assortiment. En zoals je van ons bent gewend zijn ook deze geweldige burgers afkomstig van blije dieren. Je wilt natuurlijk wel burgers kopen én bijdragen aan een betere vleesindustrie, duurzaamheid en gezondere wereld.

Onze lamsburgers komen van het Drentse Heidelam. Deze schapen leven in Drenthe en Flevoland waar ze bijdragen aan de instandhouding van de natuurgebieden. En de wildburgers komen van wild van de Veluwe. Het Veluwse wild struint hier heerlijk door de uitgestrekte bossen en geniet van de beukennootjes, eikeltjes, kruiden, paddenstoelen, bessen en noem maar op. En geloof ons wanneer we zeggen dat je dit terug proeft in het vlees. De lekkerste burgers voor op de BBQ voor echte liefhebbers!