• Grasgevoerd vlees uit Nederland
  • Binnen 1 werkdag bevroren geleverd
  • Vanaf 150 euro gratis bezorgd
  • Beoordeeld met een 9,8
Vleeschenco logo neg

.

Gehakt

Ontdek gehakt van onder andere grasgevoerde natuurrunderen, het Drentse heidelam en hele bijzondere circulaire dubbeldoelkippen. Ons gehakt komt van Nederlandse dieren waarvan we met 100% zekerheid kunnen zeggen dat ze écht een goed leven hebben gehad. Zoals bijvoorbeeld het wildgehakt van hert en zwijn rechtstreeks uit de bossen van de Veluwe. En dat heeft zoveel meer smaak … Proef zelf het verschil!

Filter

Puur en (h)eerlijk gehakt kopen? In 2 dagen in huis!

Recepten krijgen met natuurvlees gehakt nog meer diepgang. Of je nu op zoek bent naar grasgevoerd rundgehakt, wildgehakt, lamsgehakt, kipgehakt, eendengehakt of varkensgehakt, echt eerlijk gehakt bestellen doe je bij Vleesch&Co. We leveren ons natuurvlees door heel Nederland en delen van Belgisch Vlaanderen, bevroren en wel tot aan je voordeur.

Soorten gehakt van Vleesch&Co

Ons gehakt wordt gemalen bij ambachtelijke huisslager Herman ter Weele en is niet te vergelijken met supermarktgehakt. Het geheim? We gebruiken de delen die normaal voor stoofvlees gebruikt worden. Verder doen we er niets mee; geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, geen E-nummers en geen conserveermiddelen. Daarbij is al ons gehakt gluten- en allergeenvrij. Gewoon puur en eerlijk gehakt. Het is niet voor niets ons meest verkochte vleesproduct.

Dankzij het natuurlijke dieet en stressvrije bestaan van de dieren heeft het al een heerlijke, volle smaak. Rundgehakt van de Black Angus en Schotse Hooglanders is ons populairste product. Maar wil je eens iets anders, dan geeft eendengehakt een fantastische twist aan je gerecht! En wil je echt een keer alles uit de kast trekken? Bereid dan je gerechten met wildgehakt voor de authentieke wildsmaak. Ook vind je bij ons lamsgehakt en kipgehakt. Zo haal je al je eerlijke natuurvlees op één plek. Lekker duurzaam dus!

De lekkerste recepten met gehakt van blije dieren

Gehakt is ontzettend multi inzetbaar in allerlei recepten. En met natuurvlees gehakt geef je recepten nog meer diepgang. Draai bijvoorbeeld gehaktballen door het gehakt alleen te mengen met kruiden naar keuze. Braad ze eventjes aan in bruisende boter en laat ze vervolgens zo’n 20 minuten sudderen op een laag pitje met de deksel schuin op de pan. Hierdoor krijgen je gehaktballen net die extra bite en smeuïgheid.

Ook leent natuurvlees gehakt zich uitstekend voor het maken van ovenschotels, Cevapcici, saucijzenbroodjes of een authentieke pasta. Op de receptenpagina vind je een recept met gehakt geïnspireerd op mijn reis naar Toscane: pasta met venkel, gehakt en ui ragù. Serveer het met een glas koele witte wijn voor een ultieme smaakbeleving en waan je even in Italië.