Soorten gehakt van Vleesch&Co
Ons gehakt wordt gemalen bij ambachtelijke huisslager Herman ter Weele en is niet te vergelijken met supermarktgehakt. Het geheim? We gebruiken de delen die normaal voor stoofvlees gebruikt worden. Verder doen we er niets mee; geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, geen E-nummers en geen conserveermiddelen. Daarbij is al ons gehakt gluten- en allergeenvrij. Gewoon puur en eerlijk gehakt. Het is niet voor niets ons meest verkochte vleesproduct.
Dankzij het natuurlijke dieet en stressvrije bestaan van de dieren heeft het al een heerlijke, volle smaak. Rundgehakt van de Black Angus en Schotse Hooglanders is ons populairste product. Maar wil je eens iets anders, dan geeft eendengehakt een fantastische twist aan je gerecht! En wil je echt een keer alles uit de kast trekken? Bereid dan je gerechten met wildgehakt voor de authentieke wildsmaak. Ook vind je bij ons lamsgehakt en kipgehakt. Zo haal je al je eerlijke natuurvlees op één plek. Lekker duurzaam dus!