Soorten steak van Vleesch&Co
Er bestaan verschillende soorten steak en omdat wij álles van het dier benutten, vind je ze bij ons allemaal. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn afkomstig van dieren die een vrij leven hebben gehad. In Nederlandse natuurparken zwerven de runderen rond over de uitgestrekte gebieden, en genieten ze de hele dag van onbeperkt gras, bloemetjes en kruiden.
Dat natuurlijke dieet proef je ook terug in het vlees. Natuurvlees heeft een authentieke smaak die jouw gerecht onmiddellijk naar een hoger niveau tilt.
We vinden het belangrijk dat vergeten vlees terugkomt van weggeweest. Zoals de Flat Iron Steak, een prachtig alternatief voor biefstuk. Perfect om te grillen, niet taai, wel smaakvol! We kennen de Flat Iron Steak ook als gesplitste sukade. Of waan je even in Brazilië met een traditionele Picanha dat wij hier kennen als staartstuk. Ook terug van weggeweest is de Bavette, ook wel vinkenlap, halve maan of flank steak. Uiteraard zijn ook de Ribeye, Entrecote en Cote de Boeuf onderdeel van ons steak assortiment.