Soorten stoofvlees van Vleesch&Co
De ene stoofvlees is de andere niet. Welke stoofvlees je kiest hangt dan ook af van het gerecht dat je maakt. Omdat stoofvlees stugger is dan bijvoorbeeld steak, vergt de bereiding wel wat geduld. Heb je geen geduld of gewoonweg weinig tijd? Dan is onze ambachtelijke kant-en-klare hachee ideaal! Bereid met grasgevoerd rundvlees, geduld en veel liefde. Je hoeft het alleen nog maar op te warmen.
Zelf alles uit de kast trekken voor een heerlijke stoofpot? Hertenstoofvlees is mooi dieprood van kleur, mager en uiterst geschikt voor een traditionele jachtschotel. Dit vlees is afkomstig van echt Nederlands wild van de Veluwe. Ga je voor een herfstachtige Papardelle al cingiale, de bekende Italiaanse pasta met ragù, dan is ons Wild zwijn stoofvlees hier perfect voor.
Toch liever rundvlees? Met Stooflappen van grasgevoerd rundvlees maak je heerlijke Indische Rendang, Griekse Stifado, Hongaarse Goulash of Hollandse Hachee. Gerechten die op zelfs de koudste dagen je hart weten te verwarmen.