• Vanaf 125 euro gratis bezorgen
  • Binnen 2 werkdagen bevroren geleverd
  • Grasgevoerd vlees van blije koeien
  • Beoordeeld met een 9,5

Worst

(H)eerlijke worst en saucijs van Nederlandse dieren die zo vrij en natuurlijk mogelijk geleefd hebben. Zoals grasgevoerde worst van de Black Angus uit Nederlandse natuurparken, wildsaucijs van Veluws wild of lamsworst van het Schoonebeeker Heidelam. Ambachtelijke gemaakt en op smaak gebracht met onze eigen biologische kruiden en specerijen. Meer heeft dit smaakvolle natuurvlees namelijk niet nodig, enkel een liefdevolle bereiding. En óf wij worst lusten!

Filter

Worst kopen?

Echt Nederlandse worst bestellen waarvan je precies weet wat erin zit? Wij weten waar én hoe onze dieren geleefd hebben. Namelijk gewoon in de Nederlandse natuur en zo vrij mogelijk! Dat is pas worst kopen met een goed gevoel. Wij leveren onze worst en saucijs van natuurvlees door heel Nederland en Belgisch Vlaanderen in speciale koelboxen met vrieselementen. Als je dit eenmaal geproefd hebt, wil je nooit meer anders!

Worst van Vleesch en Co: van gelukkige dieren

Bij Vleesch&Co worden we blij van gelukkige dieren. Onze worsten zijn dan ook niet te vergelijken met de doorsnee ‘supermarktworst’. Onze worst wordt gemaakt van echt Nederlands natuurvlees. Zoals van de Schotse Hooglanders en Black Angus runderen die bijdragen aan het beheer van Nederlandse natuurparken. We maken onze rundersaucijzen dus met echt grasgevoerd vlees! Zoals de variant met mosterd, gekarameliseerde ui, peterselie, peper en zout. Of de variant met venkelzaadjes. Wil je eens iets anders proberen? Onze wildsaucijs van Veluws hert en wildzijn smaakt fantastisch met aardappelpuree of een rode wijnsaus. Al onze worsten, behalve de bierworsten, zijn bovendien glutenvrij.

Worst voor iedere gelegenheid!

Worst eet je het hele jaar door. Zo genieten we ‘s winter van worst bij de stamppot en in de zomer van worst op de BBQ. Maar, dan wil je natuurlijk wel worst kopen van dieren die een goed leven hebben gehad en zonder kunstmatige toevoegingen! Toch? Natuurvlees smaakt anders, lekkerder! Dit komt doordat de dieren weinig stress ervaren en eten zoals het ooit bedoeld was. Ze genieten van volop gras, kruiden, bloempjes, eikeltjes en paddenstoelen en krijgen voldoende beweging. Daarom heeft worst van natuurvlees niet zoveel nodig, behalve een liefdevolle bereiding. Je kunt de worst grillen of bakken in een pan of op de BBQ leggen. Lamsworst van het Drentse Heidelam heeft slechts een paar minuutjes nodig. En wie gek is op worst, is vast dol op hotdog of een broodje knakworst! Ambachtelijke Knakworst van Vleesch&Co komt van het Veluwse scharrelvarken. Lekker sappig en niet te vergelijken met de variant uit blik.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten