Natuurvlees worst voor elke gelegenheid!
Worst eet je het hele jaar door. Zo genieten we ‘s winter van worst bij de stamppot en in de zomer van worst op de BBQ. Maar, dan wil je natuurlijk wel worst kopen van dieren die een goed leven hebben gehad, en zonder kunstmatige toevoegingen. Toch?
Natuurvlees smaakt anders, lekkerder! Dit komt doordat de dieren weinig stress ervaren en eten zoals het ooit bedoeld was. Ze genieten van volop gras, kruiden, bloemetjes, eikeltjes en paddenstoelen en krijgen voldoende beweging. Daarom heeft worst van natuurvlees niet zoveel nodig, behalve een liefdevolle bereiding. Je kunt de worst grillen of bakken in een pan of op de BBQ leggen. Lamsworst van het Drentse Heidelam heeft slechts een paar minuutjes nodig.
En wie gek is op worst, is vast dol op hotdog of een broodje knakworst! Onze ambachtelijke Knakworst komt van het Veluwse scharrelvarken. Lekker sappig en niet te vergelijken met de variant uit blik.